Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Utvecklare sökes till BraveZone i Göteborg


BraveZone

Rekommendera Poster

Om tjänsten som Utvecklare hos Brave Zone

 

 

Som Utvecklare hos Brave Zone kommer du i stora drag arbeta med frontendutveckling. Du kommer vara delaktig i många varierade uppgifter – allt från responsiva webbar och applikationer till spel och andra digitala produktioner. Du är säker inom området, följer med i utvecklingen och kan identifiera både möjligheter och begränsningar.

 

Som Utvecklare hos Brave Zone är du en viktig kugge i hela den kreativa processen och arbetar i team där olika tankar och idéer möts, men du arbetar också effektivt och självsäkert på egen hand. Du är delaktig i den kreativa processen för att spåna idéer och producera konkreta förslag som kan presenteras för kund. Du blir delaktig i ett flertal projekt av varierande storlek med olika löptid och upplägg. Du kommer utgå från kundens perspektiv och projektets innehåll och utifrån det arbeta med stor kreativ och produktiv förmåga för att skapa största möjliga värde för kunden och projektet.

 

Genom din gedigna erfarenhet och höga kompetens inom området, kommer du tillsammans med dina kollegor skapa nya spännande projekt i en kreativ miljö. Du kommer direkt in i ett högpresterande och flexibelt team där leverans står högst på listan. Du är förtroendeingivande och du vågar göra skillnad inom våra kunders givna identitetsramar.  

 

Vi söker dig som...

... är en nytänkande, produktiv och självgående Utvecklare som är sugen på en ny utmaning. Du är leveranssäker och lösningsfokuserad och arbetar målmedvetet och lyhört med god förmåga för att översätta kundernas behov och utmaningar till kreativa lösningar. Du är en idéspruta som är noga med kvaliteten och vill göra skillnad.

 

Som person är du positiv, engagerad och ödmjuk inför att arbeta i team. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av rollen som Kodare. Du har erfarenhet av JavaScript, CSS, HTML,CMS, t.ex. WordPress och Drupal, PHP, SEO och sociala medier.

 

Vad Brave Zone erbjuder dig Du erbjuds en inspirerande och kreativ tjänst i ett bolag där du ges utrymme ständigt växa, utvecklas och samtidigt ha riktigt kul på jobbet. Det är ett affärsdrivet bolag som värdesätter sina medarbetare och investerar därefter. En fantastisk miljö med ett sammansvetsat team. Du kommer arbeta heltid med fast lön.

 

 

START: Omgående
PLATS: Göteborg 
OMFATTNING: Heltid (vi söker ej frilans)
LÖN: Fast lön 
KONTAKT: work@brave.zone eller Ann Plantin 0703 220068
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-06-17. Ansökningar hanteras löpande.

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV till oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...