Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Synka med OneDrive?


.M

Rekommendera Poster

I Windows 8 så visade Windows vilka filer man hade på OneDrive i en särskild katalog och man kunde plocka ned dessa vid behov om man behövde arbeta med dem.

 

I Windows 10 så fick jag frågan vilka kataloger jag ville synka och sen plockade den ned samtliga filer på en gång. Är det meningen att det skall fungera så? Eller kan man få tillbaka beteendet som i Windows 8?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag tror att det är detta:

 

OneDrive saknar stöd för platshållarfiler i Windows 10. Windows 8.1 visade platshållare för filer som var tillgängliga i OneDrive men inte lokalt på enheten. I Windows 10 ger OneDrive-inställningarna användarna möjlighet att välja vilka mappar som ska synkroniseras.

http://www.microsoft.com/sv-se/windows/windows-10-specifications

 

Det var alltför många som hade svår att förstå vad platshållarfilerna var för något så det är orsaken till att det har tagits bort.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Med vilda gissningar kom jag fram till att platshållarfil är "placeholder file" på engelska. 

 

Då kom den här gamla artikeln upp, om placeholder files i Windows 10: http://winsupersite.com/windows-10/heres-whats-really-happening-onedrive-windows-10

 

Är det förresten någon som har information om var man hittar officiella översättningar mellan svenska och engelska för datormeddelanden? Ofta får man ett felmeddelande på svenska och får genom vilda gissningar försöka gissa vad samma felmeddelande kan tänkas heta på engelska, för att sedan Googla efter hjälp. Nu har jag bestämt att köra Windows 10 på engelska för att slippa det steget...

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

 

Är det förresten någon som har information om var man hittar officiella översättningar mellan svenska och engelska för datormeddelanden?

De flesta meddelanden kommer med en kryptisk kod 801555B eller liknande. Den koden är alltid den samma oavsett språk, så det är den man använder för att slå upp fel.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...