Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Virus? Grattis vinn en I-phone.


Fiolen

Rekommendera Poster

Jag använder Win 10 med Edge.  När jag spelade Jewel star började en liten ruta blinka. I den stod: " Meddelande från webbplats.....   Gratttis   Du har blivit utvald att få  chansen att vinna en ny I-phone. För mer information läs här nedan.    och en ruta med   OK ".  Jag försökte få bort ruitan genom att trycka på krysset i övre högra hörnet. Rutan försvann inte utan ligger kvar så fort jag öppnar Edge. Jag har stängt av och startat om men rutan är kvar. Jag kan surfa med Google. Vad är att göra? Hoppas att någon vet. 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Du ska ju komma ihåg att du just nu kör en Betaversion av ett operativsystem som inte släpps skarpt förrän nästa vecka,

Men uppenbarligen har du ändå fått in någon typ av reklam, kanske via det spel du spelar, jag vet inte om Cecilia som normalt har mest erfarenhet av detta med virus/reklamproblem, kan göra något, om hon har haft möjlighet att läsa en logg från Windows 10.

 

Om datorn/systemet för övrigt fungerar, så kanske du har tecknat dig för att kunna uppgradera din dator till den skarpa versionen, då kommer alla dina problem att försvinna.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag vet inte vilka program som har uppdaterats för att fungera med Windows 10 men visst kan vi se om t ex FRST fungerar.

 

Intressant vore att veta hur det fungerar i Internet Explorer och andra webbläsare.

Finns det inställningar i Edge där man kan se sånt som tillägg?

 

Följ anvisningarna i tråden Till dig med virus eller andra skadliga program i datorn så gott det går.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 veckor senare...

ladda ner anti virus programmet Malwarebytes och skanna datorn  om du har en annan webbläsare på datorn. jag hade samma problem.. om du inte har en annan webbläsare skanna datorn med datorn egna windows defender (finns på windows 10) och om den inte hittar något/ inte kan få bort viruset så är det enda valet att formatera datorn

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...