Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Det tar en hel evighet att kopiera filer!


MariaE

Rekommendera Poster

Jag kopierar filer från ett av mina värsta USB-minnen för att kunna kopiera filer från min Windows dator med Rox filemanager i Linux . Den datorn kommer jag inte in i med windows! 

 

 

Jag får inte glömma att radera filerna från USB-minnet sen. Om jag flyttar för många och för stora filer kan minnet ta slut. Det är min erfarenhet när man använder USB-minnen. 

 

Hoppas att detta program är bra... Teracopy var inte så bra...
Det får jag testa i morgon. 
/Maria

post-120863-0-91336800-1436276439_thumb.jpg

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Allt detta kan du ju nu slippa krångla med, när du har en ny fin NAS med mycket plats på.

Det gäller att kopiera dit filerna också... Det har jag ägnat halva förmiddagen åt idag... Jag har kopierat filer från USB-minne till nas och en massa kort.  Filerna som jag tänkte ladda upp har jag kvar på min Linuxdator och den kommer jag inte in på eforum med sen  jag var tvungen att installera om Linux igen... Det påstås att mitt lösenord inte stämmer... Men jag har inte bytt lösenord. Mina videofilmer kommer jag i fortsättningen att ha på skivor. Jag vill inte hålla på och krångla med en nas varje gång jag ska se ett program . Dessutom vill jag inte ha min nas på när jag sitter och tittar på TV och Melvin är hemma då är den snart trasig. Nas och Tv står brevid varandra.

 

 

/Maria

post-120863-0-35670300-1436621640_thumb.jpg

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...