Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Google översättning fungerar ej med IE11


Gustav15

Rekommendera Poster

Googles översättning av en websida i IE11 fungerar ej för mig, översättningsverktyget står bara och snurrar. I felsökningsanvisningarna förklaras att funktionen Google Översätt inte fungerar för vissa typer av websidor eller webinnehåll. Men när jag testar samma websida i Crom så fungerar det perfekt. Är detta ett sätt för Google att tvinga användarna att byta webläsare till deras egen? Finns det något annat översättningsprogram som fungerar bättre med Internet Explorer?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det mest märkliga är att översättningen har fungerat perfekt fram tills för någon vecka sedan, men plötsligt upphörde det. Programmet försöker men markören bara snurrar.

Har det samband med någon uppdatering av windows 7? Eller med Kaspersky? Eller någon annan inställning på datorn? Samma sak inträffade på en annan PC med windows8. Jag förstår ingenting, kan någon tipsa mig vad jag kan göra?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ingen aning om det hjälper men du kan ju pröva med att avinstallera tillägget i Internet Explorer, starta om IE och sen installera tillägget på nytt.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Annars kan du testa att söka upp hemsidan på google och sedan översätta den därifrån. Om inte det fungerar är det väl fel på IE.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...