Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Övrigt-mappen bland meddelanden (Facebook)


Gäst

Rekommendera Poster

Hej!

 

Det finns en övrigt-mapp hos alla på Facebook. Den nås från startsidan på Facebook.com, alltså via en dator och webbgränssnittet. Eller via m.facebook.com i mobilen. Uppe till vänsterspalten på facebook.com finns "Meddelanden", klicka där och Övrigt-mappen kan nås.

 

Meddelanden från icke-vänner hamnar där utan att man får någon avisering om det. I Inkorgen (med avisering) hamnar bara meddelanden från vänner eller icke-vänner som man svarat via övrigt-mappen eller från samma mapp valt att flytta till inkorgen.

 

Man måste alltså gå till övrigt-mappen för att kolla om där finns några meddelanden från icke-vänner. Nu till problemet av stort mått och det är att man inte kan nå denna övrigt-mapp om man använder Facebooks mobil-app utan bara via m.facebook.com eller facebook.com.

 

Det är högst märkligt att Facebook inte fixat detta (de vill ha betalt för att ett meddelande till en icke-vän ska hamna direkt i Inkorgen med avisering.) En icke-vän på Facebook (utan att det behöver vara något suspekt) kan faktiskt skicka meddelanden och ingen avisering om att jag fått medellandet finns överhuvudtaget plus att övrigt-mappen inte går att nå via mobil-appen.

 

Tack för ordet.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...