Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Automatiskt ljud i webläsare


Smilingeyes

Rekommendera Poster

Hej!

 

Dagligdags använder jag oftast Crome, fast ibland händer det att jag använder andra webläsare också.

 

Nu vill jag veta hur man gör - främst i Crome - för att stoppa automatisk uppspelning av ljud. Anledningen är att jag ofta lyssnar på strömmad musik och då är det lika frustrerande var gång webläsaren börjar spela upp ljud utan att jag ber om det - och ofta på alldeles för hög volym, så att öronen nästan faller av.

 

Jag vet hur man stänger av ljudet helt och hållet i webläsaren men det är inte vad jag är ute efter, utan jag vill kunna klicka på tex en youtube-feature eller ett Svtplay program och spela och lyssna, samtidigt som jag stoppar den från att starta ljudfiler per automatik.

 

mvh

Linda
 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

In Chrome, type chrome://chrome/settings/contentinto your address bar and find the Plug-ins section.

disable-annoying-autoplay-media-chrome-f

Now, all you have to do is select Click to play. You can also set permissions for specific plug-ins by clicking Manage exceptions.

 

 

Instruktion för andra webbläsare finns här: http://buybettertech.com/2014/03/disable-annoying-video-autoplay-web-browser/

 

För Chrome finns även en extension  som hindrar automatisk uppspelning av t ex youtube videos: https://chrome.google.com/webstore/detail/stop-youtube-html5-autopl/ajkibmginjljbmmpgnipfbcbmkcodaap

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej Stjärna!

 

Glömde nämna att jag har en svenskspråkig Crome, och där finns inte den dialog du visar, eller så heter den något helt annat. Samma sak med IE, så länkarna hjälper mej tyvärr inte heller.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...