Hoppa till innehåll

Foto

datorn är seg!


  • Vänligen logga in för att kunna svara
38 svar till detta ämne

#21 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 10:42

okej, du kan kolla http://h20195.www2.h...F/c00690172.pdf de e den ja har. och det står att det är Ultra DMA Mode 5 i en av dem i dom andra 2 står det bara DMA och inte tillämpligt..

[Inlägget ändrat 2007-12-28 10:40:44 av per_bär]

#22 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 135 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 28 december 2007 klockan 10:48

Ultra DMA Mode 5 är bra och inte tillämpligt betyder att det inte finns något där.


#23 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 10:50

okej, men när man slår upp de där på beepingcomputer.com, hur ska man veta vilka program som ska va kvar och vilka som inte ska det?


#24 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 135 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 28 december 2007 klockan 10:53

Om det står Y i Status-kolumnen så ska det vara kvar.
Om det står N eller U så läs beskrivningen och se om du kan förstå vad det är för program och om du vill att programmet ska starta jämnt. Fråga här om du är osäker.


#25 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 10:54

okej, tack för hjälpen :D


#26 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 11:01

men finns det ingen som skulle kunna kolla detta åt mig..??


#27 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 135 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 28 december 2007 klockan 11:03

Det är ju svårt för någon annan att veta vilka program du använder.


#28 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 11:04

jo deklart men ja e ganska osäker jag med..


#29 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 135 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 28 december 2007 klockan 11:07

Skriv här vilka du är osäker på.


#30 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 11:09

okej..O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] C:\Program\Winamp\winampa.exe den vet ja inte?


#31 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 135 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 28 december 2007 klockan 11:13

WinAmp media player
Är det ett program du brukar använda för att lyssa på musik, se på film etc?


#32 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 11:15

jo men e de så enkelt att bara läsa.. de stog typ trojan grejjs på beepingcomputer. men men de kasnke inte e nåt..


#33 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 11:18

å den hittar den inte O4 - HKCU\..\Run: [Orb] "C:\Program\Winamp Remote\bin\OrbTray.exe" /background


#34 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 135 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 28 december 2007 klockan 11:34

WINAMPa.exe ger flera svar, då får man jämföra det som står innanför [] på O4-raden med kolumnen Name.

å den hittar den inte O4 - HKCU\..\Run: [Orb] "C:\Program\Winamp Remote\bin\OrbTray.exe" /background

Visserligen, men man ser på mappen att det har med Winamp att göra.


#35 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 11:39

okej men O4 - HKCU\..\Run: [Orb] "C:\Program\Winamp Remote\bin\OrbTray.exe" /background ?


#36 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 135 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 28 december 2007 klockan 11:51

okej men O4 - HKCU\..\Run: [Orb] "C:\Program\Winamp Remote\bin\OrbTray.exe" /background ?

Använder du Winamp eller inte?


#37 per_bär

per_bär

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 49 inlägg

Postad 28 december 2007 klockan 11:53

jo de gör jag ofta..


#38 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 135 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 28 december 2007 klockan 12:25

Ja, då är det ju lika bra att det startar automatiskt.


#39 Toby1990

Toby1990

    Nykomling

  • Medlemmar
  • Pip
  • 9 inlägg
  • Ort:Bellmansgatan 6f

Postad 29 december 2007 klockan 22:20

Mitt tips är att du tar bort Norton HELT från datorn, för det finns inget sämre anti-virus än Symantecs... Det tar sjukt mycket kraft av datorn utan någon nytta. Jag har haft Norton 2007 i några månader och datorn ville värkligen inte prestera som den kan. Så jag avinstallerade det genom en del dumma steg, var till och med tvungen att ladda ner en Fix från symantecs forum för att få bort allt. Efter dess så har datorn gått hur bra som hälst, kör numera BitDefender som har fått bäst i test (http://anti-virus-so...tenreviews.com/) Man känner inte av det när den gör Deep Scan på datorn som är 10 gånger så snabb som Nortons Full System Scan. Det finns en gratisversion av Bitdefender på (http://filehippo.com...ad_bitdefender/)

Ett annat bra program är CCleaner som tar bort allt möjligt skräp från datorn och reparerar trasiga filer. 1 Scan i veckar håller datorn ren (http://filehippo.com...nload_ccleaner/)

Det finns många andra saker som påverkar systemet men det är i alla fall en start, annars formaterar du bara om system-hdd så blir datorn som ny ^^

[Inlägget ändrat 2007-12-29 22:20:24 av Toby1990]




0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

 

Senaste trådarna

pc för alla Senaste nytt


Prenumerera på nyheter

Missa inte PC för Allas
smarta nyhetsbrev
Läs mer om nyhetsbreven här!
  PFA Express
  Veckans surftips
  Extreme
PC för Alla-nätverket