Hoppa till innehåll

Foto

Lyckas inte in stallera modem


  • Vänligen logga in för att kunna svara
7 svar till detta ämne

#1 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 19 oktober 2006 klockan 19:51

Hej Har haft ett SWEEX USB modem som fungerat hur bra som helst till nu.
Gick och köpt ett nytt på Microhard i Gbg men lyckas inte på något sätt installera detta. Är inte ens säker på att det gamla är trasigt i och med detta,
Drivrutin på CD finns men det resulterar i ett felmeddelande " Det gick inte att installera modemet OK Avbryt "
Modemet ( Drivrutinen synns ändå i enhetshanteraren men kan inte startas )
Vet ej vad som återstår att göra ?
Nån som har tips ?
/Lajos

[Bild bifogad 2006-10-19 20:51:13 av Lajos Kopacsi]

Bifogad fil(er)

  • Bifogad fil  876441.jpg   84,09K   1 Antal nerladdningar


#2 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 667 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 20 oktober 2006 klockan 07:15

Har du avinstallerat drivrutiner och sådant för det gamla modemet?


#3 Sparky-

Sparky-

    Aktiv

  • Medlemmar
  • PipPipPip
  • 142 inlägg
  • Ort:Helsingborg

Postad 20 oktober 2006 klockan 09:20

Vad köpte du för modem, vad är de för märke?

// Sparky


#4 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 20 oktober 2006 klockan 10:13

Hej
Samma SWEEX Finns på bla Microhard
/Lajos


#5 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 20 oktober 2006 klockan 10:15

Hej Cec
Jag har gjort det tror jag
Syns inte i Enhetshanteraren i alla fall
/Lajos


#6 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 667 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 20 oktober 2006 klockan 10:24

Se om det syns något i Enhetshanteraren om du gör på följande sätt som NWM beskriver:
http://eforum.idg.se...d=872596#872641
Fast i ditt fall så gäller det då inte "Disk drives" och "Universal Serial Bus controllers" utan modemet.


#7 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 20 oktober 2006 klockan 13:36

Ok testar detta i helgen
/Lajos


#8 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 27 oktober 2006 klockan 13:53

Hej
Jag har avinstallerat ett faxkommunikationsprogram / Faxtalk / och då
fungerar det. Men jag måste tydligen koppla ur ADSL modemet också...
Det har inte behövts tidigare men skit samma. Det visade sig att
ADSLmodemet blivit skadat antagligen i samma åsksmäll som det analoga
modemet. Jag har nu beställt nytt ADSL modem från Bredbandsbolaget.
Det var tydligen någon slags störningsfilter i ADSL modemet som hade lagt av. ( Det har skrapat och väsnats i telefonen sedan åsksmällen )
Ja kära nån det är mycket man skall veta ? men det är tur att vi har detta forum och framförallt Cecilia som hjälpt mig tidgare i andra ärenden.
Tack
/Lajos





0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

 
 

Senaste trådarna

 

pc för alla Senaste nytt


Prenumerera på nyheter

Missa inte PC för Allas
smarta nyhetsbrev
Läs mer om nyhetsbreven här!
  PFA Express
  Veckans surftips
  Extreme
PC för Alla-nätverket