Hoppa till innehåll

Foto

Lyckas inte in stallera modem


  • Vänligen logga in för att kunna svara
7 svar till detta ämne

#1 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 19 oktober 2006 klockan 19:51

Hej Har haft ett SWEEX USB modem som fungerat hur bra som helst till nu.
Gick och köpt ett nytt på Microhard i Gbg men lyckas inte på något sätt installera detta. Är inte ens säker på att det gamla är trasigt i och med detta,
Drivrutin på CD finns men det resulterar i ett felmeddelande " Det gick inte att installera modemet OK Avbryt "
Modemet ( Drivrutinen synns ändå i enhetshanteraren men kan inte startas )
Vet ej vad som återstår att göra ?
Nån som har tips ?
/Lajos

[Bild bifogad 2006-10-19 20:51:13 av Lajos Kopacsi]

Bifogad fil(er)

  • Bifogad fil  876441.jpg   84,09K   1 Antal nerladdningar


#2 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 023 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 20 oktober 2006 klockan 07:15

Har du avinstallerat drivrutiner och sådant för det gamla modemet?


#3 Sparky-

Sparky-

    Aktiv

  • Medlemmar
  • PipPipPip
  • 142 inlägg
  • Ort:Helsingborg

Postad 20 oktober 2006 klockan 09:20

Vad köpte du för modem, vad är de för märke?

// Sparky


#4 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 20 oktober 2006 klockan 10:13

Hej
Samma SWEEX Finns på bla Microhard
/Lajos


#5 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 20 oktober 2006 klockan 10:15

Hej Cec
Jag har gjort det tror jag
Syns inte i Enhetshanteraren i alla fall
/Lajos


#6 Cecilia

Cecilia

    Beroende

  • Huvudmoderator
  • 85 023 inlägg
  • Ort:Stockholm

Postad 20 oktober 2006 klockan 10:24

Se om det syns något i Enhetshanteraren om du gör på följande sätt som NWM beskriver:
http://eforum.idg.se...d=872596#872641
Fast i ditt fall så gäller det då inte "Disk drives" och "Universal Serial Bus controllers" utan modemet.


#7 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 20 oktober 2006 klockan 13:36

Ok testar detta i helgen
/Lajos


#8 LajosKopacsi

LajosKopacsi

    Användare

  • Medlemmar
  • PipPip
  • 41 inlägg
  • Ort:Torestorp

Postad 27 oktober 2006 klockan 13:53

Hej
Jag har avinstallerat ett faxkommunikationsprogram / Faxtalk / och då
fungerar det. Men jag måste tydligen koppla ur ADSL modemet också...
Det har inte behövts tidigare men skit samma. Det visade sig att
ADSLmodemet blivit skadat antagligen i samma åsksmäll som det analoga
modemet. Jag har nu beställt nytt ADSL modem från Bredbandsbolaget.
Det var tydligen någon slags störningsfilter i ADSL modemet som hade lagt av. ( Det har skrapat och väsnats i telefonen sedan åsksmällen )
Ja kära nån det är mycket man skall veta ? men det är tur att vi har detta forum och framförallt Cecilia som hjälpt mig tidgare i andra ärenden.
Tack
/Lajos





0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar

 

pc för alla Senaste nytt


Prenumerera på nyheter

Missa inte PC för Allas
smarta nyhetsbrev
Läs mer om nyhetsbreven här!
  PFA Express
  Veckans surftips
  Extreme
PC för Alla-nätverket